Svet v mojej farbe

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Love letter



Ešte sme sa oficiálne nespoznali, ale už sa nevieme dočkať kedy nám prídeš. Už dlhý čas som hotová byť tvojou mamou. Aká krásna úloha mi bola zverená! Tvoje prvé kopnutie mi dalo znak, že aj ty túžiš po mne. V tej chvíli žiadny iný hrdinský celosvetový čin nebol väčší a zvláštnejší.  Nič nie je krajšie ako sa ráno zobudiť a cítiť tvoje ručičky, ktoré sa vystierajú. Alebo sú to nožičky. Alebo hlavička. Neviem. Avšak vtedy si uvedomím, že som veľmi omilostená. Nosím v sebe život. Nosím v sebe srdce. Už nie ja sama, ale dvaja tlčieme pre Boha. Už nie len môj, ale aj tvoj život chváli spolu s mojím. Tvoj život vo mne odráža Božiu slávu. Jeho nádheru. Jeho múdrosť. Jeho štedrosť k nám. Všetka Božia kreativita, dôvtipnosť, pestrosť, zložitosť sa skrýva v tebe. V tvojich očiach, v tvojich kostiach, v tvojich svaloch, v tvojich nervoch, v tvojich zmysloch. V 6. týždni to potvrdilo aj tvoje srdiečko. Si Jeho originálom. Si Kráľovské dielo. Zapísaný si bol pred založením sveta a už vtedy bola určená farba tvojich očí. Vtedy bol určený tvoj zámer. Nie si výsledok prírody. Si plánom Božím. Budeš žiť, nie existovať. Nie si štatistika, si náš DAR. Keď tvoje srdce bude z tejto strany sveta, začneš sa priprávať pre večnosť. Najkrajšie zo všetkého je, že ti Boh už teraz dáva šancu žiť večne s Ním. Tvoj Stvoriteľ sa na teba veľmi teší a určil mesiac, deň a hodinu kedy prídeš na tento svet. Do tvojej rodiny. Do nášho domu, ktorý urobíš pravým domovom.  Prídu chvíle, keď sa budem báť a prídu chvíle, keď sa ty budeš báť. Avšak, už teraz sa dohodneme, že sa budeme veľmi milovať a že nás nič nerozdvojí. Nevybrala som si ťa, ani ty mňa. Boh to tak určil a je to najlepší výber aký existuje. Sme utvorení jeden pre druhého. Už nič nemusíš urobiť, aby som ťa viac milovala. Stačí, že si.
Teraz by som ti chcela povedať niečo veľmi pre teba dôležité...
...Len dočkaj, kým spoznáš tvojho ocka. Je to zvláštny, unikátny, dobroprajný, úprimný človek, ktorý ťa miluje najviac na svete. Každý deň sa pýta, čo robíš. Každé ráno sa ti prihovára, spieva ti, rozpráva ti. Človek sa v tej chvíli mení na chlapca. Ten hlbší hlas, ktorý sa niekedy premení na mäkký hlas - to je on. Niekedy ti číta Žalmy, inokedy ti rozpráva vaše spoločné plány do budúcna. Vždy skáčeš, keď káže Božie slovo. Ty si jeho neviditeľná podpora! Keď cítiš tú ťažšiu ruku, to je on, modlí sa za teba. Stará sa o teba. Usilovne pracuje, aby ti zabezpečil, čo budeš potrebovať. Keď cítiš chvenie, to sa ja smejem vďaka tvojmu ockovi.  Keď som si ho vyberala, vyberala som si najväčšie srdce, ktoré som kedy spoznala. Až doteraz som nevedela ako veľmi ho milujem, až kým som nevidela koľko on miluje teba. Teba vo mne. Verím mu, že sa o nás fantasticky postará. A my sa mu odplatíme veľkou láskou. A ponad to všetko, s ním je zábava! Bude ťa držať blízko a odvedie ťa ďaleko v živote. Uvidíš, aké krásne dobrodružné chvíle na teba čakajú. Pripravené len pre teba. Od tvojho ocka. Áno, od tvojho Ocka.

Keď sa narodíš, v našom dome sa narodí ešte niekto. Tvoja mama a tvoj otec. Dovtedy oni neexistovali. Ty im to umožníš.

<script type="application/javascript" src="chrome://hdv/content/hdv.js" charset="UTF-8">

Keď sme iní | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014